LickiMat®Wobble – Habzsolásgátló tál

5.919 Ft

Leírás

A Wobble™ egy valódi unaloműző tál kutyusoknak. Az étkezés egyszerre lesz szórakoztató és kreatív, hiszen a legváltozatosabb ételeket kínálhatjuk a Wobble™-ben kedvencünknek. Jöhetnek a zamatos nedves eledelek, joghurt, mogyoróvaj, nyers étel vagy akár száraztáp. A Wobble™ egy kiváló és mókás tál amely segít kedvenced habzsolását csökkenteni.
Csökkenti a stresszt, elűzi az unalmat, és csökkenti a romboló viselkedést.

Kihívás-jutalmazás-szórakozás. A Wobble™ bütykös felületével és ide-oda ringatózásával feladja a leckét kedvencednek, hogy hozzá jusson a finom falatokhoz. Mindez jelentősen lelassítja az étkezés idejét, miközben elnyújtja az étkezés okozta örömet.

Bármilyen méretű kutyának megfelelő. A Wobble™ felületét állatorvosok bevonásával alakítottuk ki, hogy a kutyusok a nyalogatás által még nagyobb élvezetet találjanak az étkezésben. A nyalogatás fokozza az ízélményt, miközben az elfogyasztott étel mennyisége lehet egészen elenyésző is, így a diétára fogott kutyusok számára a Wobbler használata kifejezetten előnyös lehet.

Elősegíti a nyálképződést. A nyalogatás során sokkal több nyál képződik, mint egy hagyományos tálban kínált étkezés során, ami megkönnyíti az emésztést. A természetes gumifelület leradírozza kutyusod nyelvéről a szájszagért is felelős baktériumokat, így járulva hozzá a frissebb lehelethez.

Egészséges jutalmazás – A Wobble™-ben a legkülönbözőbb ételeket tudod tálalni a kutyusodnak, joghurtot, húskonzerveket, mogyoróvajat, zöldségpüréket és bármilyen egyéb kutyák számára is biztonságos, egészséges ételt. Kutyusodnak kihívást jelent majd a LickiMat felületéről megszerezni az ételt, s ezzel hosszú időre le tudod kötni kiskutyád figyelmét.

Lassabb és egészségesebb étkezés. A LickiMat az étkezés lassítása által csökkenti a puffadás lehetőségét és javítja az emésztést. Akár le is fagyaszthatod a Wobble™-ben tálalt ételt, ami még tovább lassítja az étel elfogyasztását

Könnyen tisztítható: a Wobble™-t akár ki is fordíthatod és a mosogatógépbe is beteheted

Fontos tudnivalók:

  • Méreganyagmentes TPR-ből készült
  • Minden méretű és fajtájú kutyának (első pár alkalommal mindenképp figyelj oda kutyusodra, hogy a tálat ne rágja meg)
  • Fagyasztóba, mikróba is behelyezhető
  • Mosogatógéppel mosható
  • Annyit garantálunk, egy LickiMat-nél nem fogtok megállni! :)

Anyag : Méreganyagmentes, élelmiszeriparban is használt TPR-ből készült

Méret : 17 x 17 x 8 cm

További információk

gyártó

Lickimat

anyaga

Műanyagmentes

méret

17 x 17 x 8 cm

szín

türkizlkék, Zöld