Házhoz szállítás vagy Pick Pack Pontra szállítás

Csomagok házhoz szállítását illetve Pick Pack Pontra történő szállítását szerződött partnerünk a Sprinter futárszolgálat Kft végzi.

Pick Pack Pontra történő szállítás 15 000Ft(bruttó) alatt 1 399Ft, felette ingyenes.

Házhoz szállítási díjtáblázat

Megrendelés bruttó végösszegeFizetendő (bruttó)
0 – 5 999 Ft1 499 Ft
6 000 – 10 999 Ft999 Ft
11 000 – 14 999 Ft499 Ft
15 000 Ft felettINGYENES

A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon általánosságban 8-16 óra között történik. A kiszállítás megkezdéséről e-mail üzenetben tájékoztatunk.

Nem talált otthon a kézbesítő? Ingyenesen újra kiszállítunk!

Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, értesítést hagy a csomagról. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban díjmentesen megkísérli a kiszállítást.

KÉRJÜK, HOGY A CSOMAGOT MÉG ÁTVÉTELKOR ELLENŐRIZD LE A FUTÁR JELENLÉTÉBEN!
A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen a futár jelenlétében kerül rögzítésre.

Csomagkereső: sprinter.hu
Telefon: 06 1 881 2615

Átvétel Pick Pack Pont-on

Pick Pack Pontok Magyarország több mint 190 városában vannak. Az Inmedio és a Relay üzletek megtalálhatóak a bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosaink sétálóutcáin valamint a főbb közlekedési csomópontoknál: MÁV, BKV, Volán társaságok, Budapest Airport , hétfőtől vasárnapig 08:00-20:00 óra közötti nyitva tartással. Szintén átvevőpontokkal rendelkező partnerek: Playersroom, Sportfactory, valamint Playmax hálózat üzletei valamint a Co-op Star hálózat boltjai. A MOL, OMV, Avanti és Avia töltőállomások akár 00:00-24:00 órás nyitvatartási idejükkel, az autóval közlekedőknek, vagy az éjszakáig dolgozóknak jelenthetnek megoldást. A több mint 500 Pick Pack Pont bármelyikén történő átvétel ötvözi a személyes átvétel és a futáros kézbesítés előnyeit. Rendelését becsomagolva veheti át a kiválasztott ponton, a csomag megérkezéséről szóló értesítést követő 7 munkanapon belül, bármely napon 8 és 20 óra között. A Pick Pack Pontokon a készpénzes fizetés mellett a megjelölt üzletekben bankkártyával történő fizetésre is lehetőség van.