LickiMat® Slomo

5.279 Ft

Leírás

A LickiMat® csökkenti a stresszt, a rombolási vágyat és nem hagyja unatkozni kedvenced. A LickiMat nyalogatása során endorfint szabadít fel, aminek köszönhetően segít nyugodttá válni mindenféle kutyusaink számára megterhelő szituációban (vagy csak úgy). Használd, mikor elmész otthonról, ha állatorvoshoz indultok, ha fürdésre kerül a sor, ha a karomvágást könnyítenéd meg önmagad számára, ha kedvenced műtéten esett át és fontos a pihenés számára, de agyilag szeretnéd lemeríteni vagy ha dörög, villámlik, netalán tűzijátékoznak, durrogtatnak. Vesd be bátran kennelhez szoktatás idején vagy ha takarítani készülsz, de a kutyusod ki nem állhatja a porszívót.

A LickiMat nyalogatása közben nyáltermelésre ösztönöz, ami segít megóvni a kedvenced fogait és ínyét és hozzájárulhat a helyes bélműködéshez is.

Akár kedvenced napi menüjét is felszolgálhatod rajta, hiszen segít az evés lassításában. Oszlasd el rajta az ételt, krémeket, nedves eledeleket, majd helyezd be akár a fagyasztóba pár órára, hogy még nagyobb kihívást jelentsen.

Fontos tudnivalók:

  • Méreganyagmentes TPR-ből készült
  • Mérete: 20x20cm
  • Minden méretű és fajtájú kutyának és cicának megfelelő (első pár alkalommal mindenképp felügyeld, hogy kedvenced nem rágja meg)
  • Fagyasztóba, mikróba helyezhető
  • Mosogatógéppel mosható

Mi alapján válassz LickiMat-et?

Négy fontos szempontot kell mérlegelned a választáshoz:

Mivel eteted a kedvenced?

Mivel jutalmazod a kedvenced?

Mennyire jellemző, hogy kedvenced megrágcsál dolgokat, amiket nem kellene?

Szeretnéd-e mosogatógépben mosni a Lickimat-et?
A LickiMat Slomo™ termékek kialakításuknak köszönhetően lehetővé teszik száraz, nedves és nyers eledelek kombinálását, anélkül, hogy az összetevők összekeverednének. Mindegyik Slomo termék mikróba helyezhető, fagyasztóba rakható, mosogatógéppel mosható és ideális cicáknak is.

 

Annyit garantálunk, egy LickiMat-nél nem fogtok megállni! :)

Anyag

Méreganyagmentes TPR-ből készült

Méret

Mérete: 20x20cm

További információk

gyártó

Lickimat

anyaga

Műanyagmentes

méret

20 x 20 cm

szín

Lila, Piros, Zöld