Posted on

Cica ivókút érkezett

Az új funkciók tartalmazzák a LED-es lámpát, amely éjszaka kigyullad a szökőkúton, és egy praktikus vízszintjelzőt, hogy macskája vize soha ne fogyjon el. Az egyedülálló szirom tetejű funkció vizet önt a hat zsebbe, lehetővé téve a macskának, hogy a szökőkút kikapcsolt állapotában is inni tudjon.

A Catit Flower Fountain LED lehetővé teszi akár 3 különböző vízáramlás-beállítást, hogy vonzóvá váljon a válogatós ivók számára! A macskatulajdonosok válthatnak a gyengéden folyó víz, a csaptelepszerű vízfolyások vagy a buborékos tetejű vízfolyások között.

A szökőkút mindig tiszta, hűvös vizet biztosít, csak a szűrt, folyó vizet nyomja a felszínre. Könnyen szétszerelhető és tisztítható, ergonómikus kialakítású, amely segít megelőzni a bajuszos stresszt és a macskás pattanásokat.

Hármas hatású szűrőt tartalmaz, amely segít megelőzni a hugyuti betegségeket.

Kitűnő minőség a legjobb áron… 👍💲
🛒Rendelj webshopunkból vagy vásárold meg boltunkban.🐾

#kutyakozmetika #cicakozmetika #budapest #vicuskutyakozmetika #catit #állateledelwebáruház #nyár #cat #cats #catsnap #catsofig #macskaimádók #macskatartók #macskásélet #macska #cicak #macskamánia #dorombol #ragdoll #mainecoon #perzsa #bengáli #britrövidszőrű #sziámi