Catit Flower Fountain LED – ivókút macskák részére (3 liter)

13.867 Ft

Készleten

Leírás

Catit Flower Fountain LED – ivókút macskák részére (3 liter)

Az új funkciók tartalmazzák a LED-es lámpát, amely éjszaka kigyullad a szökőkúton, és egy praktikus vízszintjelzőt, hogy macskája vize soha ne fogyjon. Az egyedülálló szirom tetejű funkció vizet önt a hat zsebbe, lehetővé téve a macskának, hogy a szökőkút kikapcsolt állapotában is inni tudjon.

A Catit Flower Fountain LED lehetővé teszi akár 3 különböző vízáramlás-beállítást, hogy vonzóvá váljon a válogatós ivók számára! A macskatulajdonosok válthatnak a gyengéden folyó víz, a csaptelepszerű vízfolyások vagy a buborékos tetejű vízfolyások között.

A szökőkút mindig tiszta, hűvös vizet biztosít, csak a szűrt, folyó vizet nyomja a felszínre. Könnyen szétszerelhető és tisztítható, ergonómikus kialakítású, amely segít megelőzni a bajuszos stresszt és a macskás pattanásokat.

Hármas hatású szűrőt tartalmaz, amely segít megelőzni a hugyuti betegségeket.

 

Törekszünk a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak.
Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon, jelezd nekünk.

 

További információk

gyártó

Hagen

Érdekelhetnek még…