JK9®Multivest

30.530 Ft32.659 Ft

Leírás

Bemutatjuk a Julius-K9® legsokoldalúbb kutyahámját

Rehabilitációs hámként, úszómellényként, hűtőmellényként és kutyakabátként is használható a JK9®Multivest, ami a kedvelt Multifunkcionális IDC® kutyamellény 3in1 továbbfejlesztett változata.

A Julius-K9®-et a folyamatos fejlődés jellemzi, legyen szó akár új termékekről, akár a már jól bevált modellek továbbfejlesztéséről.

A 2022-es év egyik új terméke a Multivest, mely a 3in1 kutyamellényt váltja a kínálatban, és amely a téli és nyári hónapokban,
valamint a hidroterápiás kezelések során és mozgásukban korlátozott kutyák esetében is hasznos segédeszköz.

Ahogy a neve is elárulja, a JK9®Multivest több különböző célra is alkalmas. Úszóbetéteinek köszönhetően lehet úszómellény, mely segít a kutyának fennmaradni a víz felszínén.

Szárazon télen kiválóan szigetel, és kutyakabátként használható. Nyáron pedig az úszóbetétek eltávolításával, majd a kabát vízbe mártásával hűtőmellényként is funkcionál.

Végül, de nem utolsósorban rehabilitációs hámként is használható. A háton lévő fogó és a kiegészítő hátsó heveder lehetővé teszi a két ponton történő, stabil emelést,

így a kutya gerince egyenes marad, és az emelés biztonságos.

A JK9®Multivest kutyakabát speciális 3D-s, hálós anyagból készül, mely bevizezve (az úszóbetétek nélkül) hűti a kutyát, de a kutyáról levéve gyorsan szárad.
A hám új formája még jobban igazodik a kutya testéhez, és a felhelyezése is könnyebb lett a nyaki és hasi csatok átalakításával.
Az emelési pont optimalizálásával és a hátsó lábakhoz került kiegészítő hátsó hevederrel pedig a kutya felemelése is könnyebbé vált.

  • Kutyakabátként: télen melegen tart, nyáron bevizezve hűt
  • Úszómellényként: segít a kutyának fennmaradni a víz felszínén
  • Hűtőmellényként: speciális 3D-s, hálós anyagból készül, mely bevizezve (az úszóbetétek nélkül) hűti a kutyát
  • Rehabilitációs hámként: a kiegészítő hátsó hevederrel a kutya felemelése könnyebbé vált Kiváló hidroterápiás célokra
Méret Mellkas körfogat Testsúly Termék hossza
S 46-65 cm 7-14 kg 36 cm
M 53-75 cm 13-24 kg 44 cm
L 70-85 cm 24-38 kg 52 cm
XL 77-99 cm 38-56 kg 55 cm

Termékvideó

 

További információk

gyártó

JULIUS-K9®

nyakörv_hám_póráz

Hám

hám mérete

L, M