JK9® Paw Patrol Kutyahám Chase

9.425 Ft12.287 Ft

Leírás

JK9® Paw Patrol Kutyahám

JK9® Paw Patrol Kutyahám – A Mancs Őrjárat bevetésre kész!

Legyen a Te kutyádnak is legalább olyan profi cucca, mint a Mancs Őrjárat hőseinek! A Julius-K9® hámokat nemzedékek óta használják a való világ hős kutyái, amikor embereket mentenek. Ezek a hámok a legnehezebb helyzetekben, a legnyüzsgőbb városban is megállják a helyüket.

Indulhat a városi kaland!

A JK9® Paw Patrol Dog harness széles hevederei biztosan megtartják négylábú barátunkat, a fogó pedig tökéletessé teszi a kutyánkkal való együttlétet. A nyeregrész OEKO-TEX® bélése garantálja kedvenced számára a kényelmet. Gyerekjáték a kutyára feladni, és már indulhat is a városi kaland! Váljatok ti is egy csapattá! A világhírű Julius-K9® kutyahám most a Mancs Őrjárat hőseinek névjegyével és színeivel is a tiétek lehet.

Hatékony erőátvitel, hatékony kontroll

A JK9® Paw Patrol Dog harness méretezését és a mellöv vonalvezetését a sétáltatás közben fellépő erők irányára optimalizáltuk. A hám mellhevedere párhuzamosan fut a kezedben lévő pórázzal, ezért hatékonyan képes tompítani a kutya testére érkező terheléseket.

Green zone tervezési elv: szabad mozgás, szabad légzés

A nyakörvekkel szemben a mellheveder speciális szöge miatt a JK9® Paw Patrol Dog harness a mellkas ideális zónájában fekszik fel. Így az egészséges, szabad légzéshez a kutya nyakát maximálisan tehermentesítjük, miközben szabad mozgást biztosítunk a mellső lábaknak.

Extra erős fogó a hirtelen helyzetekre

A hámra erős fogót szereltünk, mellyel bármikor magabiztosan tudod kezelni a váratlan helyzeteket – határozottan megállíthatod őt, és a mozgását is segítheted akár a lépcsőn, akár autóból történő kiszállásnál.

Masszív felépítés mindennapi használatra

A megbízhatóságot és tartósságot a törésbiztos csat, a kiváló alapanyagok és a gondos kézi gyártás biztosítja. A hám fényvisszaverő elemei gondoskodnak a jólláthatóságról, az első osztályú, OEKO-TEX® minősítésű bélés pedig a magas szintű termékbiztonságról.

Méret Mellkas körfogat(cm) Testsúly(kg)
XS 40 – 53 4 – 7
S 49 – 67 7 – 15
M 58 – 76 14 – 25
L 63 – 85 23 – 30
XL 71 – 96 28 – 40

Termékvideó

 

További információk

gyártó

JULIUS-K9®

nyakörv_hám_póráz

Hám

hám mérete

M, S, XS

szín

Kék