IDC®Powerhám oldalkarikás kutyahám

8.682 Ft10.191 Ft

Leírás

A felirat helyére oldalkarikákat erősítettünk, hogy biztonságosan rögzíthesse az autóban.

Figyelem! Autóban történő rögzítéshez mindkét oldali karikához csatlakoztassunk egy-egy biztonsági öv adaptert. Javasoljuk továbbá a mellpárna használatát a kutyahámhoz, mely megakadályozhatja a kutya kibújását a hámból, valamint eloszlathatja a fékezésnél és kanyarodásnál fellépő erőhatásokat.

Ez a hám – felépítésénél fogva – nem alkalmas a nagyerejű ütközéses balesetek okozta erők és a test tehetetlenségének felfogására. Erre a célra a kutya törzsét teljes hosszában átölelő, speciális hámot használjon.

A felhasznált alapanyagok és a késztermék mechanikai terhelhetőségi tesztjét az INNOVA TEXT végezte. Minőségi német heveder felhasználásával készült.

Mérettáblázat

Méret Mellkaskörfogat Kutya súlya
M / 0 58 – 76 cm 14 – 25 kg
L / 1 63 – 85 cm 23 – 30 kg
XL / 2 71 – 96 cm 28 – 40 kg
2XL / 3 82 – 115 cm 40 – 70 kg

 

Törekszünk a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak.
Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon, jelezd nekünk.

 

További információk

gyártó

JULIUS-K9®

hám mérete

Size 0, Size 1, Size 2, Size 3

szín

Fekete

nyakörv_hám_póráz

Hám