IDC®Color&Gray® fogós nyakörv

4.865 Ft5.239 Ft

Leírás

Az IDC®Color&Gray® fogós nyakörv a maximális kényelem érdekében a kutyán a lehető legszélesebben fekszik fel. A kutya segítését vagy visszatartását szolgáló fogantyút tépőzárral kell lezárni, ha a kedvencünket elengedjük a pórázról. A hámjainknál már jól vizsgázott, saját gyártású csatot a felületét védő és a véletlen kinyílást megakadályozó biztonsági zárral láttuk el.

Az IDC®Color&Gray® termékcsalád többi tagjához hasonlóan ez a nyakörv is feldobja a sétákat a vidám színével. Gyorsan szárad és strapabíró. Harmonizál az IDC®Color&Gray® pórázakkal és hámokkal, de a pórázok esetében jól bevált, tapadásért felelős gumiszálakat textilre cseréltük, így kíméli a kutya szőrét.

Két méretben kapható:

Hosszúság: 38-53 cm, szélesség: 40 mm
Hosszúság: 49-70 cm, szélesség: 50 mm

Az IDC®Color&Gray® termékcsalád hevederei Németországban készülnek, és OEKO-TEX® minősítéssel rendelkeznek.

Figyelem! Húzásra hajlamos vagy a sétáltatás során bizonytalan kutyák esetében a nyakörv és a kutyahám együttes használata javasolt a kutya kényelme és biztonsága érdekében!

Termék bemutató videó

További információk

gyártó

JULIUS-K9®

nyakörv_hám_póráz

Nyakörv

nyakörv-méret

38-53 cm, 49-70 cm

szín

Fekete-szürke CSOMAGOLT, Kék-szürke CSOMAGOLT, Neon-szürke CSOMAGOLT, nylon, nylon-kék, nylon-narancs, nylon-neon, nylon-pink, nylon-piros, Pink-szürke CSOMAGOLT, Piros-szürke CSOMAGOLT, Uv narancs – szürke CSOMAGOLT