IDC® Csőheveder nyakörv

1.679 Ft

Leírás

Egyszerű, mégis sokoldalúan használható nyakörv ellenálló, jól tisztítható alapanyagból, erős, terhelési teszteken bizonyított műanyag csattal.Az IDC® nyakörv különlegessége, hogy foszforeszkáló szálakat tartalmaz, amelyek segítségével rövid ideig biztosítja a láthatóságot, a márkajelzés pedig fényvisszaverő.

Bármilyen pórázzal tetszés szerint kombinálható, de a leginkább természetesen az IDC® póráz illik hozzá – harmonikus összhatású és elegáns együttest alkotnak. A 19 és 25 mm széles csőheveder nyakörvek a korábbihoz képest egy technológiai újításon mentek keresztül. A csat a nyakörvkarikán került átvezetésre, így tehermentesítve azt. Az új konstrukcióval megelőzhetőek az olyan apró balesetek is, amikor a csat esetleges szétcsúszása miatt a kutya kibújik a nyakörvből.

Méretek:

24-36 cm hossz / 14 mm szélesség
28-41 cm hossz / 19 mm szélesség
40-65 cm hossz / 25 mm szélesség
Az allergiára hajlamos kutyák esetében a bőrrel közvetlenül érintkező felszerelések esetében bőrirritáció léphet fel annak ellenére, hogy a Julius-K9 által felhasznált ezen alapanyagok NEM tartalmaznak irritatív anyagösszetevőket. Allergiás tünetek előfordulása esetén célszerű séta után a felszerelést a kutyáról levenni, kézi mosással rendszeresen fertőtleníteni és szárítani.

A bőrirritáció ismétlődése esetén a tipikusan allergén táplálékok kerülése mellett kérje állatorvos segítségét!

 

További információk

gyártó

JULIUS-K9®

nyakörv_hám_póráz

Nyakörv

nyakörv-méret

24-36 cm, 27-42 cm

szín

Aquamarine