Posted on

A továbbfejlesztett JK9® Speed Futóöv érkezett 2 színvariációban

Aktívan sportoló kutyások közreműködésével megújult a Julius-K9® futóöve! Az új JK9®Speed Futóöv jól illeszkedik a testhez, és nagyon kényelmes viselet akár hobbi futáshoz, akár túrázáshoz keresel kiegészítőt. Kialakításának köszönhetően eloszlatja a terhelést, és kíméli a derekat. A lábak között futó hevederek gondoskodnak arról, hogy a futóöv megfelelő helyen maradjon, és ne csússzon fel vagy forogjon el.

A kutyára csatolt póráz fogóját a JK9®Speed Futóöv elején található zsinóron fűzzük át, így rögzítsük magunkhoz. Az övön található zseb még a nagyobb méretű okostelefonokat is elnyeli.
Az oldalt található karikák ideálisak a kisebb méretű kiegészítőknek, például ürülékzacskó tartónak, klikkernek, sípnak vagy kulcsnak.

A JK9®Speed Futóöv csatja is megújult, könnyebb lett, és jobban belesimul az övbe. A biztonságról sötétben az övre varrt fényvisszaverő csíkok gondoskodnak.

A JK9®Speed Futóöv színében és stílusában tökéletesen harmonizál a JK9®Speed és IDC®Longwalk kutyahámokkal.
A biztonságos közös sportoláshoz rugalmas pórázt válasszunk, mely megnyúlik és tompítja a húzó kutya erejét.

Kitűnő minőség a legjobb áron… 👍💲
🛒Rendelj webshopunkból vagy vásárold meg boltunkban.🐾

#kutyakozmetika #budapest #vicuskutyakozmetika #állateledelwebáruház #kutya #juliusk9 #hám #jk9 #longwalk #idclongwalk #juliusk9harness #idc #3in1 #speedhám #futóöv #runningbelt