-36%

Zeronil Combo Spot on Cat 1 db

999 Ft

Elfogyott

Szeretnéd, hogy újra beszerezzük ezt a terméket és értesítsünk ha raktáron lesz?

Leírás

ZERONIL COMBO MACSKÁKNAK 1 db
A Zeronil Combo csepegtető bolha, kullancs és szőrtetvek okozta fertőzések kezelésére cicák részére.

JAVALLAT(OK)

Macskák esetében:

– Bolhák által okozott fertőzöttség vagy bolhákkal, kullancsokkal és/vagy szőrtetvekkel egyidejű fertőzöttség kezelése céljából
– A bolhák elleni rovarölő hatása 4 hétig tart.
– Kullancsok ellen a készítmény 2 héten át fejt ki atkaölő hatását.
– Szőrtetvek elleni hatékony kezelésre. A készítmény hatásos a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás kezelésének részeként.

 

MELLÉKHATÁSOK

A kezelés helyén jelentkezhet átmeneti bőrreakcíó, (a bőr elszíneződése, helyi szőrhullás, viszketés). Idegrendszeri tüneteket (levertség, egyéb idegi tünetek) és hányás is megfigyelhető a készítmény alkalmazását követően. Az oldat helyének lenyalását követően rövid ideig tartó, túlzott nyálzás figyelhető meg, a vivőanyag összetevői miatt. A túladagolás kerülendő.

 

ALKALMAZÁSI MÓD

0,5 ml-es pipetta helyileg, a bőrre csepegtetve. Két alkalmazás között legalább 4 hétnek el kell telnie.

Függőlegesen, a hegyével felfelé a tartsa a pipettát. A keskeny részét meg kell ütögetni, hogy a tartalma a pipetta főtestében kerüljön. Csavarja vissza a kupakot. Az eb hátán, a nyak kezdeténél, a lapockák között hajtsa szét a szőrzetét, amíg láthatóvá válik a bőre. Tegye a pipetta hegyét a bőrre, majd a nyomja össze, és ürítse a tartalmát teljesen ugyanarra a helyre a kutya bőrén. Átmeneti változások előfordulhatnak, mint pl. csomós, zsíros szőrzet.

KÜLÖNLEGES FIGYELMEZTETÉS(EK)

A készítményt olyan területen alkalmazzák, ahol a cica nem fér hozzá, nem tudja lenyalni, valamint figyeljünk arra, hogy az állatok egymást se nyalogassák az alkalmazást követően. Az oldat használatát követő 2 napon belül nem ajánlott fürdetni a macskát.

Amíg az alkalmazás helye nem száraz, addig az állatokat nem szabad simogatni, és a gyerekeket sem szabad engedni játszani velük. Ezért az állatok kezelését koraeste érdemes végezni. Ilyenkor se a gazdi se gyerek ne aludjon együtt a kis kedvenccel.

A vemhesség ideje alatt alkalmazható.

 

Törekszünk a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak.
Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon, jelezd nekünk.

 

További információk

gyártó

Zeronil

életkor

Felnőtt

testalkat

Normál