JK9® Multidummy úszójáték 2 fogós

6.795 Ft

Készleten

Kategória:

Leírás

JK9®Multidummy

Egy sokoldalú jutalmazási eszköz szárazon és vízen

Megérkezett a Julius-K9® legújabb sokoldalú kiképzési eszköze, a JK9®Multidummy! Használhatod vízben, húzogatós játéknak vagy falattal tölthető kiképzési eszközként is, garantáltan jól fogtok vele szórakozni! A JK9®Multidummy tökéletes kiegészítője a vízparti sétáknak. Kiegészítő úszóbetétjének köszönhetően magasan kiemelkedik a vízből. Feltűnő, élénk színe miatt akár hullámzó vízben is könnyen észrevehető a kutya számára.

A JK9®Multidummy-ra a kutyák szívesen harapnak rá, mert a szivacsos kialakítás kiváló fogásélményt ad. Ha az elsődleges cél a kutya fogáskészségének fejlesztése és a dinamikusabb huzakodós játék, akkor érdemes a Julius-K9® kifejezetten erre a célra készített harapóhurkáit választani.

Vízi játék során bordázott fogójával messzire elhajítható, míg húzógatós játék közben stabil fogást biztosít. Az eszközt egyfogós és kétfogós verzióban is választhatod: míg az egyfogós messzebbre elhajítható, addig a dupla fogantyús pörögve repül. Így nem megy olyan messzire, de ezáltal nagyobb zsákmányélményt ad. Az úszóbetétet kivéve pedig feltárul a harmadik funkció: tölthető dummy lesz belőle!

Falattal töltve nagyszerű képzési segédeszköz. Használhatod például az apportírozás tanításához, terápiás munka során vagy mantrailing gyakorlásokon. A JK9®Multidummy falatokkal töltve vízben csak korlátozottan használható, mert az élelemtartó része nem vízhatlan.

Tépőzárral zárható, amely tartósabb, mint a cipzáras megoldások, és kíméli a kutya fogait. Belül és kívül is könnyen tisztítható, kézzel/kefével szappanos vízzel mosható. A kivehető töltet belseje OEKO-TEX® minősítéssel rendelkezik, mely garantálja a magas szintű termékbiztonságot. A töltet önálló játékra nem alkalmas, csak a JK9®Multidummy kiegészítőjeként használható. Külön nem megvásárolható.

Csak közös játékra és kiképzésre használd, felügyelet nélkül sose hagyd a kutyánál. Vízi használat után a közvetlen napon való szárítása nem ajánlott. Élelemmel való használat után alapos tisztítás, rendszeres fertőtlenítés javasolt.

Ez az eszköz csak közös játékra és kiképzésre használható.
Felügyelet nélkül sose hagyjuk a kutyánál, mert kárt tehet benne!

Termékvideó

 

További információk

gyártó

JULIUS-K9®