IDC® Univerzális táska Power hámokhoz

3.064 Ft

Elfogyott

Szeretnéd, hogy újra beszerezzük ezt a terméket és értesítsünk ha raktáron lesz?

Leírás

IDC® Univerzális táska

Az IDC®Univerzális táska kiváló megoldás az ürülékszedő zacskók, a zsebkendő vagy más egyéb apróság tárolására. Hasznos kiegészítője a kutyás terápiás foglalkozásoknak is. A táska tépőzárral erősíthető a hámra, és a kiegészítő bújtatóknak köszönhetően még biztosabban tudod rögzíteni. Sőt, akár a saját nadrágodra is teheted.

Az IDC®Univerzális táska kétféle méretben kapható. A kis méretű IDC®Univerzális táska mérete 130x90x50 mm, a nagy méretű táska mérete 160x100x50 mm.

A 110×30 mm-es tépőzáras hámfelirat minden oldaltáska mellé jár. A párban vásárolt táskák mellé többféle méretű bújtatót adunk, hogy mindig megfelelően rögzíthetőek legyenek.

 
Mitől univerzális ez a táska?

Az IDC®Univerzális táskát ráteheted a legnépszerűbb hámjainkra, így a Powerhámra és az IDC®Longwalk hámra is. Emellett használhatod övtáskaként, mert a tépőzárakkal könnyedén rögzíteheted a nadrágodra is.

Powerhám (IDC®, K9) 

A Powerhámokkal az IDC®Univerzális táska a 2XS / Baby2 mérettől a 3XL / Size 4 méretig kompatibilis. A kis méretű IDC®Univerzális táskát S / Mini méretig ajánljuk. Az S / Mini méretnél nagyobb hámokhoz a nagy méretű IDC®Univerzális táska használata javasolt. A nyereghámokhoz az egyensúly érdekében párban javasoljuk.

 IDC®Longwalk 

Az IDC®Longwalk hám hátoldalára egy táska rögzíthető. 2XS-M méretig a kicsi, L-2XL méretekhez a nagy méretű IDC®Univerzális táskát javasoljuk.

Ruházatra 

Az IDC®Univerzális táskát te is használhatod! A futáshoz kifejlesztett Premium Jogging Öv esetében a táska széria-felszerelés, de beszerezheted külön is, és nadrágodra erősítve biztos helyen tudhatod benne az értékeidet.

Segítség a megfelelő méretű IDC®Univerzális táska kiválasztásához

IDC Longwalk Hámokhoz

1 darab oldaltáskával

Méret Kis oldaltáska Nagy oldaltáska
 
2 XS +
XS +
S +
M +
L +
XL +
2 XL +

IDC Power hám 

2 db oldaltáskával

Méret Kis oldaltáska Nagy oldaltáska
 
3XS / Baby1
2XS / Baby2 +
XS / Mini-Mini +
S / Mini +
M / 0 +
L / 1 +
XL / 2 +
2XL / 3 +
3XL / 4 +

(A terhelés miatt az IDC®Univerzális táskát a Powerhám esetében S / Mini mérettől, IDC®Longwalk esetében XS mérettől ajánljuk.)

Az IDC® Univerzális táska felhelyezése

Az IDC® Univerzális táska felhelyezéseAz IDC® Univerzális táska felhelyezéseAz IDC® Univerzális táska felhelyezéseAz IDC® Univerzális táska felhelyezése

Az IDC® Univerzális táska felhelyezéseAz IDC® Univerzális táska felhelyezéseAz IDC® Univerzális táska felhelyezése

További információk

gyártó

JULIUS-K9®

méret

S-M

szín

Neon