Hunter Hűsítő kutyajáték Aqua Alaska Delfin 16cm

1.790 Ft

Készleten

Kategória:

Leírás

Innovatív TPR kutyajáték hűsítő hatással. Alkalmas kis és közepes méretű kutyák számára. Töltse fel vízzel és fagyassza le. Garantált frissesség: játék közben hideg víz távozik. Kölyök kutyáknál és fiatal kutyáknál elősegítheti a fogzást. Úszóképes. Beltéri és kültéri szórakozáshoz.

Mérete: 16-18cm

Az AQUA ALASKA kutyajáték méltányolja a nevét. Kellemesebb frissességet aligha tud bármilyen játék nyújtani a nyári hőségben. A hűsítő hatás könnyen előidézhető: az AQUA ALASKA-t a csap alatt tartjuk, vagy friss, hideg vízbe mártjuk. Ezután a játék bekerül a fagyasztóba – 25-30 perc elegendő. A négylábú barát kíváncsian és örömmel megvizsgálja a jeges játékot, és gyorsan rájön, hogy játék közben hideg víz szökik ki a kis nyílásokon. Nedves és örömteli tevékenység meleg hőmérsékleten, ideálisan árnyékos helyen »tálaljuk«.

Az AQUA ALASKA ideális olyan kölyökkutyák és fiatal kutyák számára is, amelyek fogat cserélnek. A bevált TPR anyag (termoplasztikus gumi) finom rágása fájdalomcsillapító és jótékony hatású lehet.

Megjegyzés: Kérjük, soha ne hagyja felügyelet nélkül az állatot játék közben. Egyetlen játék sem elpusztíthatatlan. A sérülések elkerülése érdekében a játékot rendszeresen ellenőrizni kell, hogy nem sérültek-e vagy nem laza részek, és szükség esetén cserélni kell.

További információk

gyártó

Hunter

méret

16 cm