Skudo Pet House Kullancs És Bolha Távoltartó Kennelbe

5.069 Ft

Készleten

Leírás

Skudo Pet House
Ultrahangos kullancs és bolha távoltartó készülék kennelbe

A kennel az a hely, ahol kedvence a napjait tölti. A készülék ultrahangot bocsát ki, mely segít a kullancsokat és a bolhákat a kenneltől távol tartani. Bármilyen testméretű és korú kutyánál és macskánál egyaránt használható. Egész évben használható. Helyezze a készüléket a kennelbe, a készülék ultrahangot bocsát ki, ami csak a bolhákat és kullancsokat zavarja és ez által a kenneltől távol tartja őket.

Teljesen ártalmatlan emberre és állatra, valamint szagtalan. Használati utasítás: A piros nyelv eltávolításával a készülék folyamatosan működik 10/12 hónapon keresztül, köszönhetően a nem cserélhető lítium elemnek.

Hatását 5 m sugarú körben fejti ki. Figyelem, a készüléket olyan helyre helyezze, ahol az állat nem fér hozzá, de ne zárja el a készüléket.

 

Törekszünk a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak.
Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon, jelezd nekünk.

 

További információk

gyártó

Skudo

típus

Ultrahangos