Anibent Száraz Sampon natúr 100g

1.070 Ft

Készleten

Kategória:

Leírás

A bentonit gyógyhatása évszázadok óta ismert, lelőhelyenként erősen változó, Európában kevéssé vannak e célra alkalmas előfordulások. Kifejezetten kedvező gyógyhatással rendelkeznek.

Az eddigi laboratóriumi vizsgálatok során bizonyítást nyert, hogy a bentonit: Jótékony hatású a gyulladással és fájdalommal járó megbetegedésekben és bőrregeneráló hatású

A Száraz sampont elsősorban a fürdetést nem kedvelő kutyáknak, cicáknak ajánljuk. Használata során a szőrzet selymesen csillogó és kellemes illatú lesz. Nem szárítja a bőrt, így gyakori alkalmazást tesz lehetővé. Bőrvédő és nyugtató hatású allantoint tar-talmaz, illetve gyulladásgátló és hajerősítő csalánport.

Adagolás és az alkalmazás módja: Használata során a szőrzet növekedési iránnyal ellentétesen simítva egyenletesen szórjuk be. Ujjaink segítségével dörzsöljük szét a készítményt az állat szőrzetén, majd néhány perc múlva keféljük ki a port és a hozzá tapadt szennyeződéseket. Ügyeljünk rá, hogy a por ne kerüljön az állat szemébe, orrá-ba vagy fülébe.

Minőségét megőrzi: gyártást követő 1 évig

Tárolás: Száraz hűvös helyen, fénytől védve!

Kiszerelés: PE műanyag tégelyben, a biztonsági zár lyukasztott, szóráskor elfordítha-tó, 50g, 100g, 200g-os kiszerelési egységben

Figyelmeztetések: Gyermekek elől elzárva tartandó!

Kizárólag állategészségügyi vagy ápolási célra!

Összetétel:

  • Bentonit;
  • Csalánpor;
  • Szódabi-karbóna;
  • Allantoin;
  • Kukoricakeményítő por;
  • Kókusztenzid por

További információk

gyártó

Abident

kiszerelés

100g