Posted on

Megérkezett a várva várt K9 szállítmány, Speedhámmal, Mancsőrjáratos pórázokkal 🐾🐶🙂

A Julius-K9® legújabb kutyahámja a JK9®Speed hám. Ha szereted a természetet és szeretsz a kutyáddal közösen kalandozni, akkor a JK9®Speed hámot pont nektek találták ki. Ez a hám tökéletes választás akkor, ha ott is futni akarsz, ahol mások a sétát is alig bírják.

A hám hátán lévő erős fogó segítségével ugyanis kedvenced felhúzhat téged a meredekebb lejtőkön, de te is segíthetsz neki, ha nehéz helyzetbe kerül. A gondosan tervezett pórázrögzítő karikája pedig minden terhelést kiáll.

A JK9 Speed egy rövid Y-hám, nem hajlik vissza és nem fordul el akkor sem, ha a kutyád inkább melletted szeret futni. A hám német gyártású Oeko-Tex® minősítésű hevederei öt ponton állíthatóak, így teljesen a kutyádra szabható.

A hám párnázatának kialakítását a sportautók ülései inspirálták. Belső felülete neoprénnel bélelt, ami nem szívja magába nedvességet és könnyen is tisztítható. Minden évszakban és minden körülmények között kellemes viselet.

A Julius-K9® kutyahámokra jellemző módon pedig a JK9 Speed is tépőzáras hámfelirattal rendelkezik, melyet kedvedre változtathatsz.

Összefoglalva tehát a Julius-K9® JK9®Speed hám tökéletes választás azoknak a gazdiknak és kutyáiknak, akik szeretnek együtt kalandozni és sportolni. A hám strapabíró és tartós anyagból készült, könnyen állítható és kellemes viselet minden évszakban.

🛒Rendelj webshopunkból vagy vásárold meg boltunkban.🐾